A CONCERTADA ENS SURT MÉS CAR UN DIA DE VAGA

Estàndard

A CONCERTADA ENS SURT MÉS CAR UN DIA DE VAGA.

Des de FSIE rebutjam el canvi de criteri per a descomptar cada dia de vaga als treballadors dels centres concertats en pagament delegat.
La Conselleria d’Educació del Govern Balear, a les vagues de cursos anteriors, havia calculat el descompte sobre el guany d’un dia. És a dir, havia dividit el sou brut més la part proporcional de les pagues extres entre 30 i aquesta era la quantitat que descomptava.

A partir d’aquest curs 13/14 la quantitat s’ha incrementat ja que el càlcul que hem explicat el multipliquen per 1,4. Ho fan per incloure dissabtes i diumenges (5 dies per 1,4 dóna 7).

Podem observar per tant un canvi de criteri clar, un enduriment inaceptable cap als professors de concertada.

Canvi de criteri respecte del que ells mateixos havien aplicat en anteriors vagues. Si, ho hem dit bé, a les vagues del curs passat NO multiplicaven per 1,4. Com podeu suposar, fer aquests canvis sense ni tan sols comunicar-ho és un abús de poder.

El maltractament no acaba aquí, resulta que ens fan un descompte diferent als concertats que als públics. Un mateix pagador i descompte diferent. A ells no els multiplica per 1,4.

Com podeu suposar no demanam que multipliquin als companys de pública també per aquest 1,4. És més, si no ho fan deu ser que la normativa no els ho permet. Si que demanam que retirin aquest 1,4 pels professors de concertada, que retornin les quantitats als descomptes ja realitzats i exigim igultat de tracte front un mateix fet.

FSIE-Illes Balears

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s