CEIP Escola Graduada

Estàndard

CEIP Escola Graduada, Palma.
– SETEMBRE: Una mestra PT amb un mes de baixa no va ser substituïda fins al cap de 12 dies, el substitut va començar el mateix dia que els nins.
– SETEMBRE / OCTUBRE: Una tutora de primària amb una baixa d’un mes no va tenir substitut fins el mateix dia que ella es va reincorporar. Mentrestant la seva feina la va fer un PT. Per tant, tercer cicle va quedar sense suport.
– OCTUBRE: (setmana del 21 d’octubre) Una mestra d’Educació Infantil amb dies de permís per malaltia greu d’un familiar no és substituïda. La seva feina la fa una mestra +1. Per tant, una línia d’Educació Infantil queda sense suport i sense poder fer psicomotricitat; el procés d’adaptació a 3 anys també n’ha quedat afectat.
– OCTUBRE: (setmana del 21 d’octubre) Una mestra d’Educació Infantil que té una baixa per adopció des de dia 17 d’octubre fins dia 20 de febrer tampoc ha estat substituïda. L’altra mestra +1 i coordinadora fa la seva substitució. Per tant, l’altra línia d´’Educació Infantil també es queda sense suport i sense poder fer psicomotricitat; el procés d’adaptació de 3 anys també n’ha quedat afectat.
– OCTUBRE: (setmana del 21 d’octubre) Una mestra d’anglès de baixa per una setmana tampoc és substituïda. Queden 3 nivells d’Educació Primària sense fer anglès i els altres 3 sense fer informática.
– OCTUBRE: (setmana del 21 d’octubre) Una mestra de Música (només mig horari) de baixa per quatre dies tampoc és substituïda. Queden 3 nivells sense Música tota la setmana; l’altra mestra només la tenim a mitja jornada.
Aquesta setmana ens manquen 4 mestres. Fins quan???

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s