CEIP GUILLEM BALLESTER I CERDÓ

Estàndard

INCIDÈNCIES AL CEIP GUILLEM BALLESTER I CERDÓ:
1. Les mestres +1 i +2 d’EI ocupen càrrecs directius (Cap d’Estudis i Secretària). Hem passat de tenir 50 hores de suport (sumant les hores de les dues mestres) a només tenir-ne 20. Ens fa falta una altra mestra de suport. En aquests moments están fent suport a EI mestres especialistes d’EP.

2.Què passarà quan una mestra d’EI es posi de baixa i no enviin substitut?. Que no la podrá substituir ni la mestra +1 ni la +2 degut als seus càrrecs directius. Per tant, els mestres d’EP hauran de fer les substitucions de manera rotatòria (cada sessió un/a mestre/a diferent).
3. El curs passat teniem la mestra AL a jornada completa. Enguany és itinerant amb el centre de Búger. Només ve dos dies per setmana (10 hores lectives). Això fa que no pugui atendre els almumnes de manera individualitzada sinó que s’han de fer grups de dos o tres.
4. La mestra que comparteix una tutoria de 6è d’EP i fa el Coneixement del Medi a 5è d’EP en anglès (una sessió setmanal) està de baixa des de dia 7 d’octubre. Té una baixa per 20 dies i no ens enviaran cap substitut.
5. La Conselleria d’Educació ha enviat una auxiliar de conversa en Anglès al centre durant 6 hores a la setmana. El nostre centre consta de 19 unitats. Això vol dir que només 6 grups podran aprofitar aquest recurs. A més, ha arribat quan els horaris ja estaven fets i quadrats.
6.Enguany tenim una monitora menys de menjador que en el curs passat. Això és degut a la reducció de les partides destinades a menjadors escolars.

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s