CEIP Joan Veny i Clar

Estàndard

Tramès el 13/10/2013 a les 19:38

PERQUÈ EN TENGUEU CONEIXEMENT I EN FACEU LA DIFUSIÓ OPORTUNA!

Dilluns passat, el dia de l’aturada temporal de la vaga, les càmeres d’IB3 varen anar al CEIP Joan Veny i Clar sense previ avís. La reportera va fer una entrevista al cap d’estudis i a l’informatiu del migdia i vespre se’n va emetre un tall. L’endemà dematí, l’inspector corresponent va fer una visita sobtada al centre; portava una part de la transcripció de les declaracions del cap d’estudis a les seves mans. Va voler parlar per separat amb cada membre de l’equip directiu; després va prendre nota del nom i llinatges dels mestres que havien sol·licitat una convocatòria extraordinària del Consell Escolar per derogar el TIL que te aprovat el centre.

A L’esmentada entrevista, el cap d’estudis va declarar que si no els quedava més remei complirien el Decret Llei del TIL, que “a dia d’avui l’estam aplicant” i va explicar-ne la manera però va afegir, que farien tot allò que poguessin per aturar-lo, ja que consideren (com molts altres professionals) que no està ben plantejat i que serà un fracàs absolut. A les notícies del migdia i del vespre van emetre tan sols un tall d’aquestes declaracions, en concret la part on el cap d’estudis deia que farien el possible per aturar la implantació del TIL.

L’inspector que va acudir l’escola l’endemà va ser amable i correcte en tot moment, però pensam que aquesta no deixa de ser una acció intimidatòria per part dels alts càrrecs de Conselleria. Malauradament, constatam que aquest tipus d’accions són actualment molt freqüents a molts altres centres. Pensam que la figura dels inspectors hauria de ser utilitzada per altres qüestions més positives i no tan intimidatòries. Sembla que l’objectiu actual de Conselleria sigui és el de ficar la por al cos dels docents. Pensam que aquestes estratègies són més pròpies de països on la democràcia i la llibertat d’expressió no estan consolidades o senzillament no existeixen.

Avui són els mestres els que pateixen aquest control, però demà pot esser qualsevol altre col·lectiu que no combregui amb les imposicions del Govern.

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s