CEIP Pare Bartomeu Pou

Estàndard

Incidències al CEIP Pare Bartomeu Pou (Algaida):
– Massificació a les aules = Incompliment de la Llei per part de la Conselleria: Aules de 43,3 m2 per 27 infants de 3anys. Haurien de fer mínim 58 m2 segons el Reial Decret 132/2010 de 2 de febrer del BOE. Demanam el desdoblament dels grups, tenim l’espai i el mobiliari, només ens falta que enviïn una mestra d’infantil més.
– La Mestra AD (Atenció a la Diversitat) ha de fer una matèria no lingüística en anglès. Per tant, el centre disposa de menys hores de suport. Això s’afegeix a la manca d’hores de la mestra AL (Audició i llenguatge) per cobrir totes les demandes dels alumnes que ho requereixen al centre.
Menys mestres de suport = Menys atenció NESE (Infants amb Necessitats). Per exemple: Anar a consulta privada per fer un diagnòstic pot costar un mínim de 80 €. I cada sessió amb un especialista val com a mínim uns 40 €.
– Baixes: Durant el mes de setembre vàrem tenir dues baixes durant 15 dies sense cobrir.
Fa 14 dies que tenim una mestra especialista de baixa i no ens han enviat ningú per cobrir la baixa. Això implica menys temps per fer suports, preparar feinetes, corregir, fer tutories…

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s