IES Llucmajor

Estàndard

A l’IES Llucmajor ens banyam quan plou! Hi ha cinc edificis, a part del gimnàs i una pista esportiva coberta. Per anar de l’edifici A (on hi ha direcció, secretaria, consergeria, sala de professors, primers,segons, tercers d’ESO i els cicles formatius d’Administratiu) a l’edifici C (on hi ha els quarts d’ESO, els batxillerats i la biblioteca) s’han de recórrer uns 100 metres a l’intempèrie, sense cap tipus de protecció contra la pluja. Tant professors com alumnes hem de fer aquest recorregut un parell de pics cada dia. Fa anys que demanam una solució, per senzilla i precària que sigui.
Pel que fa a mesures de seguretat i salubritat, els edificis C, D i E comparteixen un petit pati en forma d’U, cobert amb plaques d’Uralita vella d’amiant, tot un exemple d’insalubritat. Les cobertes dels edificis D i E també són d’aquest material.
Les instal·lacions elèctriques i de calefacció són bàsicament les mateixes que quan es van inaugurar els edificis, cap a l’any 1978. Les incidències són constants i l’eficència de la calefacció és mínima, ja que les progressives modificacions de la instal·lació han fet que en unes aules faci calor i en d’altres faci un fred que pela! El consum de combustible també se’n ressent, ja que no hi ha cap sistema de sensors que reguli l’escalfor per zones.
Però pareix que l’única cosa realment important per a la Conselleria és que es facin les classes en castellà a primer d’ESO. Patètic!

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s