IES Pau Casesnoves

Estàndard

Jo no sé als vostres centres com està la cosa, però a l’IES Pau Casesnoves d’Inca s’incompleix bastant la normativa de llocs de treball (RD486/97).
Aquesta normativa s’ha de respectar i fer respectar a tot l’estat i afecta a les disposicions de higiene i seguretat mínimes en els llocs de feina exceptuant vaixells de pesca i extraccions mineres (que no és el cas).
En el meu centre, per exemple s’incompleix totalment en el referent a temperatures/humitats i espai lliure per persona.
S’incompleix també el tema de l’aigua calenta als banys, especialment als departaments de FP on és realment necessari. La il·luminació resulta precària en algunes zones i moltes aules no disposen de més ventilació que la pròpia finestra.
Aquests dies m’he estat demanant a veure perquè algunes normatives-com el decretazo del TIL- s’han d’aplicar si o si i els inspectors vetlen per elles i en canvi altres normatives com el Real Decret de disposicions mínimes dels llocs de treball es poden deixar a l’aire i ningú passa pena.
La normativa de les disposicions mínimes dels llocs de treball és aquesta si algú la vol revisar:
http://www.google.es/url?q=http://www.insht.es/InshtWeb/Contenidos/Normativa/TextosLegales/RD/1997/486_97/PDFs/realdecreto4861997de14deabrilporelqueseestablecenlas.pdf&sa=U&ei=rghbUv2EJcqntAbRsoH4CQ&ved=0CB4QFjAA&usg=AFQjCNFYCv-ZOMqeU907E8zZEvF-IZjA6Q
S’ha d’anar alerta a l’hora de denunciar a la Conselleria les mancances perquè així com van darrerament les coses faran responsable a la Direcció enlloc de fer-se càrrec de la precarietat regnant.
Una salutació

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s