PUBLICITAT ENGANYOSA I UN TIL QUE PRETÉN ENFOSAR EL POBLE

Estàndard

A l’agost vaig veure uns cursos d’anglès que s’oferirien a l’EOI de Palma per al professorat per al curs 13/14. Aixi que vaig anar a la Conselleria per saber-ne més, però allà no en sabien res.
Més endavant posava a la web de l’EOI de Palma que aquests cursos sortirien el dia 8 d’octubre, i vaig pensar… no passa res, esperaré.
I va arribar 8 d’octubre, m’aixec del llit per triar horaris i … havien canviat el dia d’inscripció. El nou dia passava a ser dia 15 d’octubre. Som dia 25 d’octubre, i no hi ha cap canvi. Aquesta vegada ni tan sols han canviat la llegenda informativa sobre els cursos fantasma d’anglès a l’EOI per a professorat.
http://www.eoipalma.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8&Itemid=211
Decadència, caps de setmana en hotels de luxe per practice English between 25 teachers i cunyes publicitàries sobre el TIL a ràdio i televisió. Aquesta és l’educació que volen per als vostres fills.
ELS DOBLERS, LA PUBLICITAT ENGANYOSA I UN TIL QUE PRETÉN ENFOSAR EL POBLE.

Tot i que no fa referència a ensenyament obligatori, crec que aquesta dada referent a l’Escola Oficial d’Idiomes i les classes MAS-SI-VES d’anglès s’ha de saber:

Estic matriculada a Bàsic 1, grup BC,d’anglès a l’EOI i vaig a classes a la nova seu EOI que ha habilitat la Conselleria a l’IES Joan Maria Thomàs.
Som molts dins l’aula: 31 adults en llista quan la professora ens va comentar que el mètode que feim servir està pensat per a 15 PERSONES!
Quasi res, diria jo! Visca l’ensenyament de qualitat!!

Per a més inri, i per ventura ja a títol d’anècdota, he de dir que a l’IES en qüestió només obren una porta d’entrada, la més petita de totes, la que té una mida similar a qualsevol porta d’una classe normal; amb la qual cosa coincideixen a les entrades i sortides a l’IES una munió de persones que s’han d’esperar a que uns surtin per tal que els altres puguin entrar, bé amb bicicletes, bé a peu. Si hi hagués un denou, es formaria tal tap que hi podria haver una desgràcia. No sé perquè no han de poder obrir la porta-barrera del costat.L’ascensor del centre només funciona “amb clau”.

Informa d'una incidència