CEIP Gaspar Sabater

Estàndard

Al CEIP Gaspar Sabater de Palmanyola
-la directora entrega als mestres una fotocòpia de la primera fulla de “INSTRUCCIONS PER LA VAGA GENERAL DE PERSONAL DOCENT I NO DOCENT CONVOCADA PER AL DIA 24 D’OCTUBRE DE 2013, PER ALS CENTRES EDUCATIUS EN L’ÀMBIT DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC NO UNIVERSITARI”.
Assenyala en fosforescent el darrer paràgraf i amb un altre fosforescent subratlla una frase escrita per ella que diu així: Si qualque professor no pensa complir aquesta instrucció que ho comuniqui abans de dia 24 i per escrit.
-la directora dia 23 d’octubre fa un sorteig a la sala de professors. Surten 4 mestres que seran els que estaran de serveis mínims. Al cap d’una estona torna a la sala al·legant que el sorteig s’ha de repetir ja que s’ha equivocat donat que en el primer havia inclòs dues persones que formen part de l’equip de suport (que per cert no havien sortit) i que anaven a part.
Torna a fer el sorteig.
L’endemà, a la llista que envia a la Conselleria dels serveis mínims misteriosament no apareix una de les persones que havien sortit en el segon sorteig.
Tot plegat, una bona “Chapuza”.
– la directora dóna una nota als mestres uns dies abans de la vaga del 24 d’octubre. Diu així: “Pensau que heu de deixar feina preparada si feis vaga, perque la persona que vos substituesqui la pugui donar als nins/nines.

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s