Des del CEPA La Balanguera deim prou!

Estàndard

Des del CEPA La Balanguera deim prou!
Per posar la gent en situació, cal tenir en compte que el Centre d’Educació per a Adults de la Balanguera es troba situat des de l’inici dels curs 2011-2012 al que antigament era el col·legi de Son Espanyolet, a Palma. Aquest espai es va remodelar i actualment acull en les instal·lacions una escoleta, un centre cívic de l’Ajuntament i el mateix CEPA.
Des d’un bon principi van anar sortint deficiències, com el mal funcionament de la calefacció, errades en la instal·lació elèctrica o humitats considerables al soterrani i a les escales. Però pot ser el més greu fossin les inundacions que, cada pic que plovia, es produïen a tota la planta baixa, les quals afectaven dues aules, la sala de professors, la secretaria, la direcció i les escales, amb la conseqüència lògica que acabava afectant també el soterrani (amb més aules i fins i tot la biblioteca).
Des del primer moment, des de la direcció del centre es va anar posant en coneixement la Conselleria de totes aquestes irregularitats i, cal destacar, de manera reiterada. Perquè clar està, han passat ja dos cursos i hem començat aquest tercer, però la benvolguda Conselleria no ha portat a terme cap tipus d’actuació per solventar aquestes deficiències.
I com no podia ser d’una altra manera, avui dimarts 29 d’octubre de 2013, ha tornat a passar, però aquesta vegada amb efectes més greus. La planta baixa del centre ha quedat totalment inundada i, a tall d’exemple, a la sala de professor hi havia una acumulació d’aigua de vora dos centímetres. De fet, per la gran quantitat d’aigua aquest cop no s’ha pogut solventar amb la voluntat del professorat, que en les ocasions anteriors treia l’aigua com bonament podia amb fregadores i galledes.
Amb tot aquest desgavell, la direcció ha decidit suspendre les classes i de nou ha notificat la situació a la Conselleria. Serà possible que d’una vegada per totes l’administració intenti posar solució a una situació que ve repetint-se des de fa tres anys?

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s