Carta d’una família de Son Servera a la Consellera per demanar una ATE

Estàndard

Carta d’una família de Son Servera a la Consellera per demanar que envien una ATE al centre per poder atendre la seva filla, que pateix una greu malaltia.

Senyora Consellera,

Som una familia de Son Servera, un poble de la comarca de Llevant de Mallorca. Tenim dos fills, en Jose Miguel, preadolescent que aquest curs ha iniciat la ESO, nin amb TDAH amb hiperactivitat medicat amb Concerta desde fa 4 anys, i na Mireia, nina de 9 anys que pateix un càncer devastador.

Li diagnosticaren no fa mes d’un any, i la seva vida, la nostra, ha canviat per complet. Ambdós, avui per avui, necessiten ajuda a l’escola, però aquesta carta l’hem escrita per reivindicar la necessitat que té la nostra petita. Na Mireia era una nina autònoma com la que més, i sobretot una nina amb moltes ganes de fer feina, l’escola és el seu motor diari.
A l’inici d’aquest curs escolar el centre, seguint el protocol pertinent, va sol.licitar una ATE, ja que durant l’estiu na Mireia va deixar de poder valer-se per si mateixa, tan sols pot aixecar una ma per agafar el tassó i beure aigua, o ja no pot  articular paraula per demanar per les seves necessitats bàsiques. La nostra filla rep cuidats paliatius setmanalment per part de l’equip oncopediàtric de Son Espases, però que no en té dret d’anar a l’escola amb “normalitat”??

Aquest curs ens hem vist sobre les cordes perque encara esperam resposta per part vostra… El centre, te altres mancances,si, ha faltat la PT durant tres setmanes, com també en falta una tutora, per tant han juntat dues aules per fer-ne una de nombrosa, etc… És normal per vostè aquest inici de curs?? Han passat 31 dies des de que els nins i nines serverins començaren les classes…i vostès només els preocupa que puguin ser ensenyats en una llengua o una altra… I mentrestant hi ha alumnes com la nostra filla, als quals no se’ls ha concedit el que els hi pertoca. Un auxiliar tècnic!!!!

Amb aquesta carta, volem donar les gràcies a l’equip directiu, com també docent, del Ceip Jaume Fornaris i Taltavull per poder fer possible l’assistència i, per conseqüent, l’atenció que rep la nostra filla.  El poble s’ha portat molt bé amb la nostra familia, i és aquest poble el que no entèn com una necessitat com la que té la nostra nina no està coberta per part de la Conselleria d’Educació. No serveix de res tenir més poder adquisitiu, el poder de  salvar a la nostra filla està en mans de no sabem qui, i ella només demana una cosa, poder anar a l’escola i estar amb els seus companys. Senyora Consellera què més necessita per escoltar a les famílies de les Illes? Totes elles han d’escriure una carta perquè se’ls faci cas? De què serveix omplir paperum si la persona que compleix tots els requisits perquè li pertoqui una ATE és ignorada dia darrere dia pels órgans pertinents? Ens agradaria tenir resposta vostra el més aviat possible, nosaltres només demanam pel dret de la nostra filla, anar a l’escola.

Una salutacio cordial,
Magdalena Puigrós i Jose Miguel Del Toro

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s