En Guillem Estarelles deixant un bon redord a Muro

Estàndard

Des del CEIP GUILLEM BALLESTER I CERDÓ  de Muro:
GUILLEM ESTARELLES DIU DAVANT EL PARES QUE ES FA MEDI A 5è. D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA PERQUÈ ELS MESTRES HO VOLEN I, QUAN EL NOSTRE EQUIP DIRECTIU ES REUNÍ AMB ELL, VA ASSEGURAR QUE “NO ÉS NECESSARI CANVIAR L’ASSIGNATURA”
El passat dia 21 d’octubre es celebrà a Muro, una reunió convocada pel PP, per minimitzar l’impacte de les protestes contra el TIL i la macromanifestació del 29-S, on hi estaven convidats només simpatitzants del partit. Com a ponent pro-TIL hi assistí en Guillem Estarelles.
Uns quants mestres del nostre centre hi pogueren assistir (sense les camisetes verdes).  Durant el torn de preguntes on es parlava del TIL, una mestra va explicar que al grup de 5è d’EP, es feia l’assignatura de Medi en anglès.  N’Estarelles quedà tot sorprès, i davant tots els assistents va manifestar que fer el Medi en anglès era un disbarat, perquè “és una assignatura difícil”, que de tot això en tenia la culpa els mestres d’aquesta escola perquè no havien triat altres assignatures com Plàstica, Educació Física o Música.  A més, de manifestar que se’n anava molt preocupat pels infants de Muro.  El que no va tenir en compte, i no va deixar replicar als mestres, és que aquesta assignatura vingué determinada, precisament, per la Conselleria d’Educació.
Al dia següent en Guillem Estarelles telefonà a la directora per convocar-la a una reunió a la conselleria.
L’endemà l’equip directiu anà a la Conselleria i la resposta va ser que el Projecte Lingüístic del Centre no es podia canviar i que havien de continuar fent el medi en anglès a 5è d’Educació Primària, tal com la conselleria ja ens havia imposat durant l’estiu.
Quina és la preocupació del Secretari General d’Educació, el senyor Estarelles, vers els infants de Muro?

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s