IES Bendinat, vàries baixes sense cobrir.

Estàndard

A l’IES Bendinat tenim sense substituïr:

Una professora de Biologia ha faltat més de dues setmanes i no se l’ha substituït (avui a la fi s’ha reincorporat però els seus alumnes han estat setmanes sense classe)

Una professora de Geografia i Història també fa tres setmanes que falta (baixa) i fins avui no ha aparegut el seu substitut.

Una professora d’Educació Plàstica avui fa una setmana que està de baixa (crec que és de llarga durada) i ni hi ha substitut ni se n’ha sentit parlar (Ja són 20 hores de classe perdudes pels alumnes …  i això que el Govern està taaaaan preocupat que els alumnes perdin hores de classe … deu ser tan sols quan el professorat fa vaga, no quan es posa malalt)

La professora d’Economia també és baixa des de fa més de dues setmanes (cec que aquesta és la tercera) i no hi ha substitut, això serien 60 hores perdudes pels alumnes de Batxillerat ….

El professor del Cicle d’Activitats Físic-Esportives (que ja va estar de baixa dues setmanes a principi de curs sense substitut) s’ha tornat a donar de baixa… Els alumnes de C.F.  també es veuen perjudicats per la gestió dels nostres  Governants…

I ves sumant…  Això és el més habitual als centres educatius des de fa anys, hi ha més motius a banda del TIL. Els retalls són espectaculars a nivell de personal des de fa ANYS i semblava no importar massa la pèrdua de classe fins que ens hem decidit a fer-la voluntariament en forma de vaga indefinida. Patètic.

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s