Mentides per escrit

Estàndard

MÉS MENTIDES ALS PARES!!!! LA DIRECTORA GENERAL D’INNOVACIÓ I ETC MENTEIX QUAN DIU QUE EL CONSELL ESCOLAR DEL CEIP DE SANT JORDI VA APROVAR EL TIL. EL CONSELL ESCOLAR NO EL VA APROVAR. TAMPOC NO VA APROVAR LA PGA

Benvolguda família,
Ens posam en contacte amb vosaltres amb l’objectiu d’informar-vos sobre l’aplicació del nou sistema educatiu basat en el trilingüisme mitjançant el projecte de tractament integrat de les llengües (TIL) que es du a terme en aquest curs 2013-2014 al CEIP Sant Jordi.

En el document adjunt trobareu la distribució horària setmanal d’aplicació del TIL. Una assignació dissenyada i duta a terme pel CEIP Sant Jordi, aprovada pel seu Consell Escolar i que compta amb l’informe d’adequació del Departament d’Inspecció Educativa de les Illes Balears.

El projecte presentat pel centre educatiu segueix el procediment establert en el Decret 15/2013, de 19 d’abril, pel qual es regula el tractament integrat de les llengües en els centres docents no universitaris de les Illes Balears i en el Decret llei 5/2013, de 6 de setembre, pel qual s’adopten determinades mesures urgents en relació amb la implantació, per al curs 2013-2014, del sistema de tractament integrat de les llengües als centres docents no universitaris de les Illes Balears.

Des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats volem fer-vos partícips de la satisfacció que suposa encetar aquesta nova etapa, amb relació a l’ensenyament i l’aprenentatge de les dues llengües oficials de les Illes Balears, així com d’una llengua estrangera, que té com a objectiu enllaçar el nostre present amb el futur dels nostres alumnes en el marc de la diversitat lingüística i cultural d’Europa.

Així mateix, per continuar millorant el procés d’implantació del tractament integrat de les llengües en cursos successius, posam a la vostra disposició l’adreça de correu electrònic infotil@caib.es, amb la finalitat que ens faceu arribar qualsevol suggeriment.

Cordialment,
Isabel Cerdà Moragues

Directora General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s