Nins obligats a fer proves sense permís dels pares

Estàndard

Avui al centre escolar de la nostra filla, que fa 5è començaven les proves de diagnòstic. Ens varen dir des de el centre que  si per escrit no autoritzaven a la nostra filla a fer les proves  ella no les faria, ja  que la substituirien per un altre alumne en cas de que fos seleccionada per tal de realitzar-les. Això ha estat així avui però llavors hem rebut una cridada des de l’escola, la inspectora els ha dit que és obligatori fer les proves encara que els pares no estiguem d’acord. Sí no volem que faci les proves no ha d’anar a l’escola els dies que se passaran o no ser-hi a la hora de fer-les.
A nosaltres això ens semble un atempta a la nostra llibertat i al nostre dret a decidir sobre l’educació de la nostra filla. Sempre hem autoritzat a les nostres filles a fer les proves IAQSE de fet l’any passat la que actualment curse 5è les va fer. No entenem que sigui necessari tornar fer proves ara al més de novembres quan encara no fa ni mig any ja es va dur a terme una avaluació.
Ens agradaria que des de l’associació es fes alguna cosa per lluitar per els nostres drets, no és possible dur la Consellaria d’Educació i aquest Govern al Tribunal de Drets Humans, ja que creen un gran sentiment de indefensió?

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s