Can Misses. 70 dies sense…

Estàndard

L’escola Can Misses té unes necessitats clares en quant a personal: ens falta una Auxiliar Tècnica (ATE) i un mestre/a de suport (AD) des de principi de curs.
Per una banda, l’ATE que tenim al centre és totalment insuficient, ja que ha d’atendre 6 alumnes amb necessitats educatives especials. El curs passat teníem dues persones per 4 alumnes. Enguany, també teníem quatre alumnes amb necessitats d’aquest suport i ens varen retirar una de les persones. En el que duguem de curs, 2 boixos més s’han incorporat al llistat. Per tant, una auxiliar per a 6 alumnes. La direcció del centre ha enviat fins a sis vegades la demanda. No han rebut ni resposta. Per a més injustícia, ens assabentam per diferents vies que a altres centres tenen ATE que no han demanat, que no els hi fan falta i que les tenen fent altres tasques per manca d’alumnat. Les famílies han reivindicat els seus drets i no sembla que els hagin fet molt de cas. I aquests alumnes ho necessiten…i molt.
La mestra de suport que tenim al centre també és insuficient. En juny ens varen prometre des de Conselleria que ens enviarien per aquest curs una segona persona durant 3 dies a la setmana. Era poc, però almenys era alguna cosa. Estam a meitats de novembre i no només no han enviat ningú, és que no contesten ni els escrits de la Direcció del centre. Ni des de Conselleria ni des de la Delegació Territorial d’Eivissa. Tenim 12 alumnes d’incorporació tardana que desconeixen alguna de les llengües oficials de les Balears perquè acaben d’arribar a Eivissa. Tenim uns altres 44 alumnes amb dificultats d’aprenentatge i uns altres 28 que tenen necessitat de reforç educatiu. Com pot una sola mestra atendre a 84 alumnes NESE? (necessitats educatives de suport educatiu).
70 dies sense ATE. 70 dies sense mestr@ de suport. I els nostre alumnat sense rebre l’atenció necessària, sent aquells que més ho necessiten.
Assemblea de mestres del CEIP Can Misses d’Eivissa.
(còpia de la Carta al Director, que es publicà al Diario de Ibiza el passat divendres dia 22 de novembre).

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s