CEIP Gabriel Vallseca. De vergonya.

Estàndard

Al CEIP Gabriel Vallseca
1.Tenim la caldera de la calefacció (probablement de l’any 1975) i el dipòsit de gasoil vora el gimnàs i els vestidors. Això suposa un greu perill, ja què al gimnàs no hi ha sortida d’emergència. Fa quatre anys els bombers de Palma van col·laborar en el simulacre d’emergència del centre, per tal de valorar aquesta situació. Es va fer un informe, que es va remetre a l’Ajuntament, on quedava reflectit l’elevat risc que suposa pels alumnes i professors que utilitzen aquests espais. Al llarg d’aquests quatre anys la caldera ha donat moltíssims de problemes, arribant a prendre foc, en una de les ocasions. Cada vegada que han vengut els tècnics s’ha fet un informe on constava aquest risc. A hores d’ara estam esperant una solució aquest problema.
A més a més, tenim aules sense la instal·lació de la calefacció i algunes amb els radiadors espatllats.

2. Sempre que plou nedam al pati i als passadissos. El pati de l’escola té un pendent incorrecte i els embornals no donen a l’abast. Fa tres anys es va aprovar el projecte d’obra per solucionar el problema. Fa dos anys es va fer tota l’obra del carrer Mare de Déu de la Victòria, aixecant la voravia, just a la porta de l’escola, per on havien de passar les noves canonades de desguàs. Es va sol·licitar que es posasin en contacte amb l’Ajuntament per fer l’obra abans de tapar i, sorprenentment, l’endemà ja havien enrajolat. No ho havien fet al·legant que no hi havia diners per fer-ho. A dia d’avui el pati i els passadissos es continuen inundant quan plou considerablement.

3. Tenim quasi el 50% de tancaments d’alumini (finestres i portes) sense substituir. Aquests no tancan correctament, davallant notablement la temperatura del centre i augmentant la despesa de calefacció que suposa. A més, els vidres de les finestres i portes antigues no són de seguretat, amb el risc per l’alumnat que això implica.

4. És un centre preferentment motòric, raó per la qual l’accessibilitat a tots els espais hauria d’estar adaptada. L’accés a les aules de música, informàtica i sala d’actes no estan adaptades, havent de pujar en braços els alumnes motòrics.

5. L’estructura inicial de les canonades de la planta baixa està mal disenyada, provocant que sovint retornin els excrements fent vessar tots els vàters del passadís principal. Els detalls ja les vos podeu imaginar. Els tècnics de l’Ajuntament han fet informe cada vegada que succeeix.

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s