Un altre cas de censura al CEIP GASPAR SABATER

Estàndard

Sembla que no és la primera vegada que hi ha censura en aquesta escola…. El que a continuació s’explica té a veure amb la llei de símbols:
Dilluns 13 de gener un grup de mestres del CEIP Gaspar Sabater manifesten en la reunió de dilluns la seva intenció de penjar llaços verds (per l’educació pública i de qualitat) i quadribarrats (en defensa de la llengua) abans de dia 20 de gener .
Dimarts 14 la directora dóna el seu vist-i-plau.
Dimecres 15 a les 8’30 hores es pengen 6 cartolines amb els esmentats llaços a la façana de l’escola. (Aquest fet a Palmanyola, és bastant inaudit. Les mestres ens han contat alguns comentaris dels nins: hi ha un que diu que és com un “fulard” , un altre demana si és el símbol dels escoltes i un altre més menut diu que aquests símbols expressen que volem “s’escola bona”.)
El mateix dia a les 14 hores,  tres mares van a parlar amb la directora i li demanen que es despengin les esmentades cartolines. La directora comunica a una mestra que ho faci ja que “alguns pares” ho han demanat. També manifesta que telefonarà a Conselleria per saber què ha de fer.
A les 15 hores ja no queda cap cartell. L’endemà els comunica que no poden estar a la façana d’un edifici públic.
Alguns mestres pengen les esmentades cartolines a la porta de les aules i dins. La directora requereix que es retiren. Les mestres li demanen per escrit l’ordre i els motius.  La directora els lliura un escrit on els transmet l’ordre ,  adreçant-les a l’inspector per obtenir més detalls.
Una mestra decideix  fer un escrit a l’inspector explicant el que havia passat i demanant els motius. Després de dues setmanes es citada en reunió. L’inspector la vol informar de que la secretaria general  li ha demanat un informe que ell ha redactat i que potser aquest informe doni lloc a l’obertura d’un expedient disciplinari

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s