CARTA D’UNA MARE A L’ATENCIÓ DEL SR. BARTOMEU ISERN

Estàndard

CARTA D’UNA MARE A L’ATENCIÓ DEL  SR. BARTOMEU ISERN DIRECTOR GENERAL DE PLANIFICACIÓ DE CENTRES, INFRAESTRUCTURES EDUCATIVES I RECURSOS HUMANS
CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS

Senyor,

En primer lloc rebutj completament la “planificació” (o millor seria dir “absència de planificació”) del curs d’enguany 2014-15 que en els centres públics està suposant un desgavell de proporcions monumentals: il·legalitat del TIL,  manca de previsió, dèficit de professorat, instal·lacions obsoletes i inadequades (inclòsa la perillositat que això suposa pels alumnes) entre d’altres elements que pivoten en aquest curs i fan témer pel rendiment escolar dels nostres fills.

En segon lloc, el motiu d’aquestes lletres és presentar la meva queixa formal pel tracte rebut pel meu fill Joan Pere, alumne de 4t  d’Educació Primària, del CEIP Aina Moll i Marquès ATÈS QUE A HORES D’ARA I DES DE FA JA DUES SETMANES NO TÉ PROFESSOR/A DE PLÀSTICA (O ARTS & CRAFTS) QUE S’HA DE FER EN ANGLÈS EN AQUEST CENTRE. És cert que la Conselleria o la vostra Direcció General té tant d’interès en l’ensenyament dels nostres fills?

Per acabar, a una altra aula de Primària (3r) d’aquest Centre Educatiu Públic manca el/la professor/a tutor/a substitut/substituta també i no crec que això redundi en cap benefici escolar.

Esper les vostres notícies i confii que resoldreu aquestes queixes prou justificades.

Atentament,

Maria Gabriela Rigo i Vadell

A dia d’avui, 1 d’octubre de 2014, encara no he rebut cap resposta d’aquest Sr. Director General de Planificació de Centres.
Finalment, aprofitant l’avinentesa de la publicació al vostre blog del meu escrit de queixa, anim a tots els pares i mares a fer el cuc de l’orella malalt a Conselleria cada vegada que sigui menester

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s