Confusió al CEIP Gaspar Sabater per les proves de 3r d’EP

Estàndard

El dilluns dia 18 de maig en reunió general, la directora comunica als mestres que les proves queden ajornades. A la pregunta de que si s’ajornen les de dia 19 solament o també les de dia 20 contesta que s’ajornen les proves dels dos dies. No hi ha hagut cap més referència a la realització de les proves durant la setmana. Se sap que, com a mínim, 10 de les 24 famílies de l’alumnat de tercer han presentat a secretaria el full de discrepància.

Dissabte dia 23 de maig la directora envia un correu electrònic als membres de la comissió d’avaluació que diu:

Per la present vos convoco dia 25 de maig a les 14h, a la reunió de la comissió de la junta d'avaluació de les proves IAQSE de tercer de primària per concretar les actuacions per passar-les aquesta setmana.
A l'aplicació GESAVA trobareu tota la documentació publicada, inclosa la que ja vos vaig donar.
Per tant no hi haurà reunió informativa.
Atentament”

La reunió de dia 25 de maig, succeeix de la següent manera:

La directora diu que les proves s’havien de fer aquesta setmana sí o sí. Li pregunten perquè les va suspendre i respon que perquè havia estat convocada la vaga i no va tenir temps de preparar-les ja que ella havia hagut de fer l’admissió d’alumnes. El centre, des de principis de maig, no té secretari (està de baixa).

La directora diu que va informar a la Conselleria (va telefonar a un número de l’IAQSE 971 784 745) i la persona que la va atendre li va dir que no passava res si les suspenia, que hi havia de temps per fer-les i com a terminis fins dia 5 de juny per a introduir els resultats de les proves escrites i fins dia 8 per fer el mateix de les orals.

Avui s’ha decidit en comissió que es passaran els dies 28 i 29 les escrites i els dies 1, 3 i 4 de juny les orals.

També li s’ha preguntat què passa amb les famílies que han presentat a registre de l’escola el full per a que els seus fills no facin les proves (10 de 24) i ens ha explicat que ha enviat un mail a aquestes famílies explicant-los que no es poden negar i que són obligatòries….

També li s’ha demanat que faci una reunió abans de dijous amb els mestres que han de passar les proves ja que tenen molt poca informació….

Anuncis

Informa d'una incidència

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s